Budeme potrebovať:
250g kryštálového cukru
100g orechov
1 salko
250g smetolu
pekárenské oplátky (množstvo samozrejme závisí od počtu "poschodí" ktoré bude griláž mať)
Pracovný postup:
1.) Kryštálový cukor upáliť na karamel a postupne do neho pridávať všetky ostatné suroviny. Dôležité je pridávať ich pomaly a nie naraz.
2.) Na pripravené oplátky natrite prvú vrstvu pripravenej hmoty (cca 2mm) a položte na to znova oplátky. Oplátky opatrne pritlačte tak aby dokonale prilnuly na natretú vrstvu hmoty. Takto opakujte až do požadovanej výšky griláže
3.) Povrch ozdobte čokoládovou polevou ... platí pravidlo že kreativite sa medze nekladú
3.) Po dokončení nechajte v chlade vytuhnúť a pokrájajte na ľubovolnú veľkosť . Chladná griláž sa krája oveľa lepšie.
Dobrú chuť
Posledné komentáre
pred 6 rokov 41 týždňov
pred 6 rokov 49 týždňov
pred 7 rokov 4 dni
pred 7 rokov 3 týždne
pred 7 rokov 21 týždňov
pred 7 rokov 29 týždňov
pred 7 rokov 37 týždňov
pred 7 rokov 37 týždňov
pred 7 rokov 40 týždňov
pred 7 rokov 40 týždňov